2021-07-14

Vi söker en administrativ chef och en ledningsstrateg

Är du väl insatt i offentlig sektor och att arbeta med politiska frågor? Leder du processorienterat och har lätt att förstå flöden och helhet kring en verksamhet? Då kanske du är vår nya administrativa chef eller ledningsstrateg!

Skånes Kommuner har under de senaste åren genomgått en stor förändring där bland annat formerna för styrning och vårt uppdrag har uppdaterats. Förbundskansliet håller på att ställa om till ett mer teambaserat arbetssätt där helheten är utgångspunkten. För att säkra helhetsperspektivet i alla delar av vår verksamhet skapas nu en stab där administrativ chef och ledningsstrateg är de första tjänsterna att tillsättas. Tillsammans med förbundsdirektören kommer staben att strukturera interna processer, kvalitetssäkra och säkerställa helhetstänk och effektivitet.

Är du väl insatt i offentlig sektor och att arbeta med politiska frågor? Leder du processorienterat och har lätt att förstå flöden och helhet kring en verksamhet? Brinner du för organisatoriskt utvecklingsarbete och trivs med att leda i förändring och utveckling? Vill du bidra till en arbetsmiljö som skapar engagemang och delaktighet? Då kanske du är vår nya administrativa chef eller ledningsstrateg!

Läs mer om tjänsten som administrativ chef. Vi vill ha din ansökan senast den 16 augusti.

Läs mer om tjänsten som ledningsstrateg. Vi vill ha din ansökan senast den 16 augusti.