Skånes Kommuner använder "cookies". Genom att du fortsätter använda webbplatsen godkänner du dessa cookies. Mer information

Praktisk information

Informationen gäller våra kurser.

Digitala kurser

För tillfället erbjuder vi de flesta av våra kurser digitalt. Kurser har samma upplägg som om den skulle äga rum fysiskt, men med vissa ändringar för att passa det digitala klimatet. Kurser genomförs i Microsoft Teams eller Zoom. Mer specifik information finns på varje enskild kurs.

Kost

Du kan vid anmälan ange om du har eventuella allergier eller specialkost. Om du behöver komplettera med mer information, vänligen kontakta vår kurs och konferensavdelning.

Kost ingår ej vid digitala kurser eller konferenser om inget annat anges vid anmälan.

Sista anmälningsdag

Varje kurs har en sista anmälningsdag, cirka 2 veckor innan kursstart. Informationen framgår alltid vid kursinformationen.

Vill du anmäla dig efter sista anmälningsdag? I mån av plats kan vi ta emot fler deltagare, kontakta vår kurs och konferensavdelning.

Avbokning

Fram till sista anmälningsdagen är det fritt att avboka kursen. Avbokningen ska meddelas till vår kurs och konferensavdelning.

Sker avanmälan efter anmälningstidens utgång debiteras hel avgift. Vid förhinder kan platsen överlåtas till någon annan i samma organisation.

Inställd kurs

Om vi ställer in en kurs meddelar vi dig direkt. Om en kurs har för få anmälda ställs kursen in. När kurser ställs in försöker vi hitta ett nytt datum för att genomföra kursen.

Vi reserverar oss för inställda kurser eller förändringar i programmet som ligger utanför det vi kan påverka, exempelvis trafikförseningar eller plötslig sjukdom hos utbildare.


Sidansvarig

Henrik Hedqvist

Kurs- och konferensansvarig