Regional dialog om komvux 2024

Välkommen till Skolverkets regionala dialog om kommunal vuxenutbildning (komvux). Från Skolverket vill vi på en bred och övergripande nivå följa hur kommunernas vuxenutbildning utvecklas i regionen. Läs mer om de regionala dialogerna.
Regionala dialoger om komvux – Skolverket

Den regionala dialogen genomförs under en halvdag. Dialog och erfarenhetsutbyte är en viktig del och det ingår diskussionsmöjligheter, både i mindre grupper och i helgrupp. En del av dialogen anpassas till viss del efter önskemål om vad deltagarna vill diskutera, därför får du gärna besvara några frågor inför dialogen via denna länk.

Inför dialogen kan du med fördel ta del av information om kommande förändringar för komvux och vad som framkom under förra årets dialoger:

Eftermiddagen samarrangerar Skånes Kommuner och Region Skåne innehåll och upplägg. Här kommer det finnas utrymme för både diskussion och fördjupning inom område Utbud och dimensionering, Studie och yrkesvägledning och arbetsmarknad. Detaljerad information nås du av från mitten av januari 2024.

Det här är en save-the-date. Anmälan öppnar under vecka 49. Välkommen med din anmälan!

FEBRUARI 28
Evenemangsinfo

När

2024-02-28 09:00 - 16:00

Var

Medborgarhuset i Eslöv och digitalt

Målgrupp

Ansvariga politiker och chefer (rektorer, verksamhetschefer) för komvux samt den lokala Arbetsförmedlingen, regioner/aktör med regionalt utvecklingsansvar och andra aktörer med utvecklings- och samordningsansvar för vuxenutbildning.


Sista anmälningsdatum

2024-02-08


Sidansvarig

Caroline Åkesson

Avdelningschef Utbildning och arbetsmarknad